M-o terifiat din nou tineretu. Ieri un june falnic încerca să cucerească o demoazelă. M-a încântat modul lui de abordare. A pândit-o, a oprit repede maşina- cred că merţan cu număr de Italia- şi i-a sărit în faţă. A luat poziţia ceia de macio în formă de paranteză, care din profil s-ar vedea cam aşa  )

Am desluşit mai apoi însemnătatea unei astfel de contorsionări. Tipul scosese în faţă falusul, mai mai l-ar putea fata observa. Cam la atât se rezumă ce-avea el de oferit. Pantaloni oleacă mulaţi, cămaşa puţin descheiată, un zâmbet tâmp şi mâinile în buzunar. N-am fost atentă dacă mesteca şi gumă, da sigur avea. Face parte din arsenal.

Fata a fost finuţă, a zâmbit stânjenită şi a plecat. Mie îmi venea să-i ţin cavalerului o lecţie de ţinut râma cuminte, că mai trec şi copii pe stradă. Nu-i nevoie nici să o presezi în chiloţi cu 5 numere mai mici, nici să o mulezi, nici să o împingi înainte, într-o poziţie cu totul nefirească a corpului. Că ea săraca n-a avut posibilitatea să-şi aleagă stăpânul, că altfel ar fi fugit fără să se uite înapoi.

Hai, las de la mine… Nu pretind nici cal şi nici armură, da chiar nici o minimă decenţă nu se mai  poate? Oare pe fiică-mea cu ce-or încerca unii s-o cucerească înainte să le rup picioarele?(în cei 20 de ani care se vor scurge de-acum până la momentul evocat mai sus, voi învăţa cum să rup picioare :D)

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 5 comments

 1. J-J-MM Reply

  :)) ai si planuit deja sa ai fata? poate iese baiet, k nu ai cum sa iti alegi… apai, ai sa fii o mama asa comunista cu fiica ta?

 2. raluca Reply

  @ eretele: sper din tot sufletul că da

  @anca: apreciez, păpuşe 😀

  @bogdan: eu cred că o să fii primul căruia o să-i rup picioarele 😛

  @ J-J-MM: Între cei cinci pe care mi i-am propus, tre să fie şi o fată…. eu n-o să mă comport deloc urât cu ea, numa cu iubiţii ei 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *