Am stabilit de la sine putere că eu voi fi cocoşul în relaţie pentru următorii 20 de ani. Şi tocmai când eram cât pe-aci să spun că după 20 de ani îs gata să cedez rolu de lider lui, un prieten de-al lui mi-a împărtăşit un principiu de viaţă mai bun:

Primii 20 de ani conduc eu şi dup-aia se fac alegeri !

Ceva păreri?

Cine pe cine să conducă? Şi cel care o face ar trebui să-i dea celuilalt senzaţia că de fapt nu o face? 😀

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 6 comments

 1. Alexandra Reply

  In mod normal, ar trebui sa fie egalitate. Sa se discute fiecare decizie ce trebuie luata, ca sa se ajunga la un acord comun. DAR, daca vrei sa fii tu cea care conduce, fa-o cu cap: nu-ti lasa partenerul sa simta nicio secunda treaba asta. Ai grija sa apelezi la alte metode, astfel incat sa conduci, dar el sa nu te recunoasca drept “sefa”. 🙂

 2. Simona Reply

  Democratia e inventia barbatilor pentru a ramane cu impresia ca ei comanda si acasa adevarul- femeia e de obicei cea care decide incepand de la farfuria in care mananca ‘sexul tare’ pana la hartia igienica . Iti dau un exemplu simplu- barbatul vine acasa si spune Mi-e foame. Acum femeia poate sa-i dea doua raspunsuri : Imediat iubitu! sau Mananca! exceptand cazurile mai extreme :))

 3. Bogstar Reply

  Conduci si masina? Daca DA – FELICITARI!!!! Daca NU – Sa te uiti in stanga sa vezi cine CONDUCE!

 4. sorin Reply

  O buna prietena mi-a zis urmatoarele:
  ” Intr-o relatie nimeni nu conduce pe nimeni. Fiecare se conduce prin intermediul celuilalt. Asa ca tu te vei conduce prin ea si ea prin tine”

 5. Vlad Reply

  Barbatul trebuie sa conduca.. daca nu e in stare.. cauta pe altul. Daca vei conduce ca femeie in relatie dupa ceva timp te vei plictisi si relatia va incepe sa se destrame. Asta e legea firii.

 6. Alina Reply

  Democratia in relatie? Ce este democratia intr-o relatie? Daca l-as intreba pe sotul meu cu siguranta nu ar sti pentru il tin sub papuc si sunt al dracu de rea uneori 🙂 si chiar daca exagerez destul de des iubesc acest sentiment si multumesc sotului meu pentru ca este atat de supus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *