Din diverse motive sau chiar fără nici un motiv, zilele astea s-a discutat mult într-unul din cercurile prin care mă învârt despre testul de sarcină.

Şi mi-am dat seama că e una din acele invenţii minunate ale lumii. Două liniuţe care pot să te ducă în rai de fericire sau să-ţi prăbuşească cerul în cap.

Oricum ar fi relaţia dintre doi oameni, ea devine cu singuranţă altfel atunci când se cere un test…

Fie că îţi doreşti să iasă negativ, fie că ţi-ai dori pozitiv, înainte să te uiţi la rezultat faci toate jurămintele posibile către divinităţile în care niciodată n-ai mai crezut aşa puternic.

Chinul momentelor alora, al secundelor pe care le numeri înainte să vezi ce şi cum, chinul cumpărării lui şi chinul gândului la cum ar fi dacă maturizează mult, brusc şi dureros un om, o relaţie.

Pentru că, aşa cum am mai povestit, am activat multă vreme ca voluntar în cadrul organizaţiei Tineri printre Tineri, care printre altele educă adolescenţii cu privire la viaţa lor sexuală, am fost de multi ori antrenată în discuţii cu privire la nemernicia asta de test.

Şi mi se pare că nimica nu stârneşte mai multă teroare decât device-ul ăsta aşa mititel, consecinţele  lui se întind cu mult peste a oferi un simplu răspuns.

E nu doar un test de sarcină, ci un test de relaţie sau un test de sinceritate. E poate o nebunie ce vă propun, dar vă provoc la un joc puţin murdar, dar care poate vă va deschide ochii mai repede. Spuneţi-i prietenului că e nevoie să cumpăraţi un test. Observaţi-i reacţia.

Printre altele:

Vă întreabă: E posibil să fie al meu?

Merită o palmă şi o trecere în categoria nemernici.

Se panichează, tremură şi îi curge saliva în mod necontrolat?

E genul acela de bărbat care o să vă lase exact când e mai greu.

Se repede să cumpere un test înainte de orice alte dicuţii care s-ar putea dovedi inutile?

S-ar putea să fie un bărbat minunat sau s-ar putea să fi fost un crai trecut prin asta de mult prea multe ori.

Şi-uite aşa e viaţa parşivă şi frumoasă…

Dsiclaimer: Cele de mai sus au fost scrise ca rezultat al unor multiple experienţe de vieţi, care, evident, nu-mi aparţin în totalitate.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 6 comments

  1. krossfire Reply

    Nu m-ar speria chestii de genul asta pentru ca sinceritatea oricum nu protejeaza. Dar un prezervativ da, daca nu incomodeaza prea tare (spre fericirea mea eu am o obsesie cu razboiul , armurile si altele…in fine, aberez cu nesimtire :P)

  2. Grădinariu Reply

    Ce zici de reacţia: Testele alea-s nişte porcării inexacte pe care nu se merită să dai banii. Mai bine mergi la medic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *