NU, nu e vorba de un post lacrimogen în care să slăvesc viaţa şi frumuseţile ei, nu vreu să vă conging să râdeţi mai des. Ci mai bine.

Să învăţăm efectiv cum să râdem. Pentru noi, domnişoarele, e o chestiune de maximă importanţă, pentru că delicateţea, fragilitatea şi eleganţa noastră trebuie să fie corelate cu un zâmbet şi un râs pe măsură.

Aşadar, excludem din start râsul acela de maimuţă, zgomotos, teatral şi pe alocuri fals, în care ne arătăm forţat dantura.

Râsul unei domnişoare este unul fin, plăcut, departe de a deranja auzul sau văzul cu gesturi inutile.

Mă infioară cele care pufnesc în râs, împrăştiind mâncare sau apă sau suc sau ce-o mai fi prin gură, mă sperie indecenţa cu care râd atât de tare în locuri aglomerate şi liniştite şi mă doare că pe zi ce trece domnişoarele se defeminizează din ce în ce mai rău.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 4 comments

  1. bogstar Reply

    Sigur te-a deranjat ceva în privinţa râsului de gen feminin şi sex femeiesc! Nu vrei să povesteşti?

  2. raluca Reply

    @ bogstar: nu e un singur eveniment care m-a oripilat. Cel mai recent e însă unul consumat astă noapte când aveam senzaţia că avem o capră de holurile căminului. De fapt, era o madmoazelă care “se râdea” cu băieţii în aşa manieră încât mă simţeam prost că-s femeie. O auzeam şi eu şi tot etajul 1 cât de vulgar şi strident râdea şi mi-am amintit că am mai auzit sforţări din astea de a atrage atenţie. Păcat. Surâsul unei domnişoare poate fi dumnezeiesc.

  3. nikosita Reply

    mi-au ramas bine tiparite in cap cuvintele tale. drept urmare azi cand am fost la o intalnire “de afaceri” era o tipa care radea. ma dar radea. cu gura larg deschisa si f tipator. atunci cuvintele au revenit si au facut-o pe tipa asta sa-mi fie f antipatica.stai linistita ca nu e vina ta 🙂 and you are so right 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.