Nimic nu se compară cu un dans în mijlocul a 30 000 de nostalgici, în timp ce Scorpions cântă Send me an angel. E extraordinar să priveşti pe un ecran imens faţa toboşarului care dă ce are mai bun. Îi citeşti pe chip fiecare sforţare şi pasiunea cu care se dezlănţuie. Ochi înlăcrimaţi de oameni bătrâni cu suflet tânăr s-au luminat în timp ce mulţimea cânta Wind of change.

A fost Scorpions. A fost Sibiu. A fost ninsoare. Au fost prieteni. Au fost un el şi o ea care au dansat în Imperium Pub atunci când tineri frumoşi şi talentaţi au cântat Wonderful Tonight. Au fost pahare de vin ciocnite pentru nebunie, tinereţe şi prietenii adevărate.

A fost Podul Mincinoşilor unde ei s-au amăgit fără remuşcări. A fost turnul Bisericii Evanghelice, cucerit uşor de 6 spirite neînfricate. Au fost 195 de trepte de jos şi până în vârf.

A fost un el care a trezit extaziat o ea ca să-i arate primii fulgi. Au fost bulgări aruncaţi mişeleşte în faţa fetelor. A fost mâncare excelentă la Bufniţa. A fost un drum vesel înapoi spre Bucureşti cu mici, Mentos, MsDonalds şi tiruri fioroase.

A nins as’noapte în Bucureşti.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 10 comments

 1. raluca Reply

  ma cherie cami, prietenii stiu ca tu esti cea care ma va ucide in somn. Asa cum Danut bine a observat, eu sunt atat de subtila, incat te voi determina sa-ti periclitezi singurica existenta. totusi, episodul cu tirurile a fost o simpla coincidenta. eu am spus IN GLUMA ca nu vine nici unul si ca poti traversa 😀

 2. Dan Reply

  195 de trepte? esti vreo autoritate in domeniu ca sa hoartarasti cate au fost ?
  ceva poze cand vedem noi?

 3. raluca Reply

  danut, treptele au fost numărate cu precizie extremă. în plus, un nemernic a aflat din surse interzise că ar fi tot atâtea. s-a votat. s-a decis. 195
  Pozele le poti solicita pe mess 😉

 4. melin Reply

  si tu esti sigura ca ei sunt certificati in domeniu? 😛
  si, in legatura cu treptele, nemernicul aflase de 193, dar merge

Leave a Comment

Your email address will not be published.