Tot aud lumea iepurind în stânga și-n dreapta: ce ți-a adus iepurașu, te-i întâlnit cu iepurașu, ai vazut iepurașu?!?, mai mâncăm și urecheați de ciucalată și nu înțeleg când ne-o luat valu așa tare.

Eu de iepuraș am auzit prin clasa a 5-a, am încercat să-i induc lu mama că ar trebui să primesc cadouri și m-a expediat rapid: ce iepuraș, de unde-o apărut și moda asta?

Și de unde până mai ieri am acceptat că n-are ce căuta iepurele în viața mea, că o fost introdus cu forța și pentru scopuri murdar comerciale, ete-mă azi gândindu-mă ce cadouri ar trebui să iau de iepuraș. Și ete-mă trei secunde mai târziu, oripilată de mine cea de mai înainte și de voi. Ce treabă aveți cu iepurașul?

Hai mai bine de Paște să ne spălăm pe față cu apă dintr-un lighean în care au fost puse și câteva ouă roșii, ca să fim rumeni în obraji tot anul, hai să mâncăm pască cu ciocolată și iepuri triști din ciocolată și să ciocnim ouă și să le decojim apoi și să ne murdărim de roșu în loc să ronțăim ouă din ciocolată cu care nu poți să zici:

Hristos a Înviat!

Adevărat a Înviat!

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *