Vă zic despre două filme văzute de curând.

1. Oblivion

Ca un om curios ce mă aflu, nu pot decât să mă bucur să am fost supusă acestui film.

Nu m-a atras din trailer pentru că era cu prea multe explozii şi încă am vie în minte amintirea filmelor cu Cichi Cen (Jackie Chan) de pe vremea când frate-miu era mândru posesor de video, iar eu îmi doream doar desene (animate) de la viaţă.

M-am bucurat totuşi că l-am văzut şi-l recomand pentru că mesajul lui central e bucată din crezul meu despre viaţă: e esenţial să fii curios, să te întrebi ce e dincolo de pătrăţica unde dormi, mănânci, lucrezi, te dezvolţi şi te vezi tu cu prietenii, să te gândeşti adesea dacă îţi doreşti să fii exact acolo unde te afli şi dacă nu, să-ţi dai seama cât de departe eşti de ţinta ta şi cam care-s căile să ajungi acolo. E mai puţin important dacă decizi să te mişti sau să stai pe loc, dar e important ca decizia asta să fie rezultatul unui act de curiozitate şi nu al constatării că aşa face toată lumea.

2. Iron Man

Din nou film cu explozii, nu mi-a plăcut în mod deosebit, dar e şi pentru că nu sunt fan de benzi desenate şi nu ştiam toate filmele din seria asta. Am văzut totuşi nişte puşti extaziaţi lângă mine de la care auzeam “oaaaa” şi onomatopee de pufnituri, trosnituri, împuşcături şi alte asemenea la fiecare câteva replici. Au fost şi câteva faze comice, s-a terminat confrom cu altă bucată din crezul meu despre viaţă – binili învingi  deci poate fi pus pe listă la final de o zi încărcată.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

Leave a Comment

Your email address will not be published.