Am plătit ieri 600 de mii ca să mi se facă o ştampilă tip antet pentru firmă. În patru ore m-am dus să o iau. Surpriză…

Băiatul care s-a ocupat de ea a greşit o cifră la contul bancar. I-am explicat calm că nu pot lua ştampila dacă mi-i greşit contu, iar el a început să se răţoiască cu mine, argumentul lui principal fiind: Da lasă domnişoară, că numa o cifră e greşită, restu-i corect.

Mai merită să mă enervez? Suntem un popor de Las-o, bă, că merge-aşa! Oare cât o să mai meargă?

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 1 comments

  1. Tomis Reply

    Una din doua. Ori ii saream pe loc la gat si il dadeam cu capul de birou pana ii sareau ochii de bovina ca nu intelege ca nu “merge si asa”, ori il asteptam cu cagula si pumnii pregatiti dupa program.

    Dupa atatia ani in tara asta de #$%^$&^$# nu mai pot sa tolerez (fizic, ca explodez) asa ceva. Am avut recent un mini-conflict cu unul de la Depozitul de Calculatoare cu garantia unei imprimante, la care nici nu a aruncat o privire inainte sa imi spuna ca ei nu dau garantie pentru alte consumabile (cartus adica) neoriginale sau reumplute de nespecialisti, si a durat un sfert de ora de vorbit cu prea multi decibeli ca sa ii indes in cap ideea bovinei ca imprimanta aia nu avea o problema cu cartusul. Imi venea sa ii bag cartusele in #$^%^%$ ca sa vada ca sunt originale, ne-reumplute si in stare buna de functionare, dar nu aveam cu cine discuta, ala era fixat. “Din experienta” cica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *