În timp ce făceam poza de mai ai jos, pentru ai mei prieteni Zoso şi Alex, protagonista din posturile ăsta şi ăsta, am stupefiat o gagică din Danemarca.

Să vă spun povestea. Ai mei prieteni sus-menţionaţi îs mare fani Coca-Cola. Şi am văzut pentru prima dată desen din ăsta cu soare pe doza de cola şi m-am gândit că le-ar face plăcere. Aşa că m-am apucat tacticoasă să aşez beutura ca în poza de mai sus şi mă pregăteam să apăs butonul magic. Sucul era primit moca de la facultate, aşa că entuziasmul meu pentru Cola era cu atât mai dubios. Şi o fată din Danemarca îl întreabă pe prietenul meu: da de ce face ea asta? Şi el îi răspunde calm că n-am mai văzut doză ca asta şi că vreau să mai arăt şi altora. Iar a făcut ochii mari şi a avut senzaţia că nu mai văzusem Cola în viaţa mea.

Şi am tot stat de-atunci să mă gândesc ce alt produs o mai fi recunoscut în tăt Universu, în afară de Cola. Poate gugăl, dar nu e unul material.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 7 comments

 1. raluca Reply

  @ Unu: de McDonalds chiar îmi pare rau că e aşa cunoscut

  @ King Julien: îs fan Puma, dar îţi voi da dreptate

  @ KodrutZ: asta e şi cea mai vândută carte din lume

 2. KodrutZ Reply

  Da, din pacate e cea mai vinduta carte din lume… si cea mai vinduta carte proasta din lume, pe deasupra.

  Subscriu intru totul la faza cu McDonalds… a se observa si similitudinea intre McD’s si biblie. Plus ca nu cred ca face bine nici adultilor! 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published.