… verificat mailul azi?

Eu am făcut asta imediat ce m-am trezit, înainte să mă spăl pe dinţi, apoi una din paginile deschise a rămas pe mail şi mai arunc un ochi din când în când.

Acum câtve săptămâni un prieten a tras pe dreapta şi m-a invitat să cobor din maşină pentru că în timp ce-mi povestea ceva, eu îmi verificam mailul fără măcar să-mi dau seama.

De multe ori chiar aştept ceva important, dar de alte ori chiar nu e necesar să fac asta de zeci de ori pe zi.

Deşi sunt conştientă că sună ca o problemă, eu n-o văd totuşi ca pe una foarte mare. De fiecare dată când stau câteva zile departe de Internet, trebuie să-mi petrec apoi ore întregi doar ca să citesc şi să răspund la mailuri. Deci e mai bine s-o fac în mod constant, pe măsură de apar. În timp ce citesc mailuri pot să ascult pe altcineva şi pot chiar să răspund la ce mi se spune. Mă simt mai bine psihic dacă citesc ştirile, dacă aflu rapid ce se mai întâmplă în online şi dacă îs permanent conectată. Nu intru în sevraj dacă pică netul şi sper să n-ajung curând în starea asta.

Voi?

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 3 comments

 1. Cristi Reply

  pisi iti recomand push email. Respectiv o porcarioara de la operatorul de giesem care iti trimite un “buzz” pa tilifon atunci cand primesti un miel.

 2. aida Reply

  Foarte interesant ai pus problema. N-aş vrea sa număr de câte ori verific mailul pe zi, câteodata doar din reflex sau obişnuinţă. Si de cand mi-am pus aplicatia yahoo si pe mobil … iti imaginezi cât de repede se termina bateria:).
  Ps. Stii ca eu ti-am scris odata un mail sa te intreb despre burse si scoli de vara. Vroiam sa iti spun pana la urma am primit o bursa Erasmus in Danemarca \:D/. Si deja am mari emotii 😀

 3. raluca Reply

  @ Cristi: muţumesc

  @ Aida: Felicitări! E posibil să fim aproape una de cealaltă la anul 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *