Hai că dacă am pornit-o pe subiectul cu renunţarea, zic să mai clarificăm repejor nişte aspecte. Poţi zice cu adevărat că ai renunţat la ceva şi gata sau de fapt ai înlocuit un obicei prost cu unu cam la fel sau poate mai prost?

De exemplu, am eu un prieten drag care după ce s-o lăsat de fumat s-o apucat de narghilele. Şi altul care se lasă de Cola şi bea Nestea. Şi eu m-am lăsat de cafea, da beu ceai verde (şi până la urmă tot e cofeină în sistem).

Şi simt că viaţa nu-şi pre are rostu fără obiceiuri proaste. Şi e absurd să-ţi imaginezi că poţi face totul perfect şi sănătos. (Am scris aici o Pledoarie pentru vicii mai demult).

Aşa că s-auzim exemple. Ce-aţi înlocuit şi cu ce? (ca să fiu lepră, am să amintesc că majoritatea bărbaţilor se îngraşă după măritiş că vin seara acasă, aceeaşi femeie…mai bine mănâncă ceva. Şi da, am zis bine măritiş :P)

Aşadar, cân vă lasaţi de Cola, de ce vă apucaţi?

Da cân renunţaţi la vreo relaţie? (aicea pentru gagici merge mereu o cutie de îngheţată. Şi mă tot gândesc cum s-o simţi un bărbat cân ştie că doar îngheţată o fost de-ajuns. Da pe de altă parte n-aş vre să ştiu cu ce ne înlocuiesc ei pe noi) 😛

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 5 comments

 1. Cristi Reply

  In ordinea intrebarilor… Poti zice ca ai renuntat, dar in acelasi timp poti zice ca ai capatat un nou viciu. Dar abia ulterior se dovedeste ca e viciu.
  Am inlocuit World of Warcraft cu un Playstation 3.
  Cand ne lasam de Cola ne apucam de Pepsi.
  Iar pentru cine se astepta la un raspuns filo-psiho-stiintifico-fantastic la partea cu relatia, totul este mult mai simplu. Cu alta. Eventual stiam si din timp cine va fi 🙂

 2. Vlad Reply

  Uite pot sa iti raspund la ultima intrebare, cu ce inlocuiesc barbatii femeia. 🙂 Avand in vedere ca nu am nici o relatie de ceva timp inlocuiesc cu antrenamentele kick boxing si krav maga. Functioneaza destul de bine… Probabil ca este tot o forma de exteriorizare a energiei si presupun ca se elibereaza si anumite endorfine si serotonina.

 3. raluca Reply

  @ cristi: amu ce sa zic…astept sa vad ce urmeaza dupa ps3 si pepsi.

  @ Vlad: asta e un raspuns pe care nu mi-e frica sa il aud 😀 Plus ca pana la urma ambele sporturi is sursa de sanatate, pe cand femeia te scoate uneori din minti. Fromos. Imi place de tine

 4. krossfire Reply

  Cu un maraton de jocuri si cu o iesire la bere alaturi de alti disperati 😀 (You need to get brainfucked to let it out of your sistem). Dupa, mere o cura de sport.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *