M-am regăsit de curând într-o discuție cu niște oameni pe care îi cunoșteam întâia oară și (inevitabil 🙂 ) am ajuns să discutăm despre whisky. Și când cunoștințele mele despre whisky i-au surprins, am completat imediat: am un prieten tare pasionat de whisky. Tot în mod inevitabil (nu glumesc, chiar s-a ajuns acolo în mod inevitabil) am ajuns și la vodka. Și eu iar știam câte ceva și despre vodka. Și ziceam cu bucurie de after-taste. Și n-am lăsat să se adune prea multe momente de liniște admirativă – am completat iar rapid și sincer: am un prieten mare cunoscător de vodka. Și poate că n-ar fi fost o discuție memorabilă dacă nu s-ar fi ajuns și la gin. Ghici ce – am niște prieteni iubitori de gin și, grație lor, pot purta o conversație complexă despre gin.

Ce vreau eu să zic cu postul ăsta. Am și prieteni care se pricep și la altele, pe lângă alcool :)) Și mi-e drag de ei, că pot să-i laud, că fiind generoși cu a-mi împărtăși detalii despre pasiunile lor, mă țin pe mine bine informată și mă fac să fiu un partener interesant de discuții (de cele mai multe ori).

Și azi vreau să vă zic de prietenii pe care eu îi sunam când aveam de luat un cadou special. Și nu-mi dădeau niciodată vreun răspuns plictisor, aveam mereu idei faine, inedite, trimiteri la magazine online sau fizice care de care mai interesante și mai puțin mainstream. Și de azi înainte nu-i mai sun, le scriu direct pe site, că și-au lansat un business (cine știe câți alții i-or mai fi sunat până să nu le dea de ales decât să facă și un site :P). Și vă zic și vouă de ei și vă scap și pe voi de grija de-a găsi cadoul potrivit pentru orice ocazie vă puteți imagina. Să vă bucurați și să ziceți mai departe: www.kolektionar.com

Să le fie în ceas bun și să-mi tot dea ocazii să scriu despre ei!

 

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

Leave a Comment

Your email address will not be published.