Se pare că am oareşce abilităţi de lider, sau cel puţin asta dau de înţeles, altfel nu-mi explic cum de-am ajuns tocmai eu să stau în fruntea a vreo sută de oameni, pe care trebuia să-i conduc în deplină ordine şi disciplină de la hotel la Parlamentul European. Tătă echipa României a fost implicată în asta, copiii ceilalţi fiind infiltraţi prin mulţime şi păzind să nu rămână careva în urmă. Eu ţipam cât mă ţineau plămânii spunându-le ce metrou luăm, că ne urcăm toţi deodată, că o să şi coborâm cu toţii la aceaaşi staţie etc..

Totu bine şi fromos, câteva emoţii şi niţel stres să nu pierd pe careva, durere de picioare că aveam ditamai tocurile….Deh, îmbrăcăminte de gală.

Şi am ajuns în pas vioi în faţa Parlamentului, care e o imensitate de sticlă, cu o grămadă de intrări. Şi pe loc s-a făcut o sinapsă dureroasă. Eu nu întrebasem pe niminea ce fac cu cei 100 de oameni după ce ajung la Parlament. Am pus mâna pe telefon şi, fireşte, nici unul din organizatori n-a răspuns. Mulţimea punea deja întrebări, alarmată că ne-am oprit şi eu mă făceam străvezie. În cele din urmă, o  ieşit un nene care după ce s-o asigurat că suntem de la JADE ne-o poftit înăuntru şi m-o instruit să-i aştept pe toţi până trec de control şi-şi iau insignele care să le permită accesul în clădire, apoi să urc un etaj şi să fac dreapta, apoi să ajung la sala 6Q2. Am aşteptat fromos, am urcat la primul etaj şi surpriză: erau o grămadă de dreapta!!! Ditamai intersecţia de coridoare. Iar simţeam cum transpir şi mă fac albastră, am aruncat o privire rapidă şi am văzut că erau ditamai indicatoarele şi tot felul de hărţi despre cum să te descurci în clădire. Dar nu era timp de asta, plus că mereu am fost mai bună în relaţiile cu oamenii, decât cu hărţile.

Aşa că am rotit din nou căpşorul blond şi am zărit doi uamini la costum, aşezaţi la o birou, cu laptopuri în faţă, discutând foarte serios. Ce n-am observat însă a fost toată echipa de filmare dintr-o parte şi faptul că oamenii realizau o emisiune în direct. Aşa că am făcut ochii mari de blondină neajutorată şi cu un zâmbet tâmp m-am apropiat şi am zic mai tare ca să fiu sigură că îs auzită : Excuse me!!

Şi oamenii nimic…. Aşa că ridic puţin vocea Excuse me!!!! , preocupată fiind să nu cumva să uit număru sălii. Nici al doilea Excuse me n-a provocat nimic oamenilor ălora, care continuau să fie foarte serioşi şi să discute. Moment în care încep să simt mâini care mă trag uşor de mânecă şi o grămadă de cuvinte de genul: Camera, live, I can’t believe this!, Băi, se filmează !! etc.. Şi observ şi oamenii din spatele camerelor care îmi făceau semn să ies mai repede din cadru.

Epic fail….

😀

Credibilitatea mea a atins brusc nivelul critic de 0 şi mi-am confirmat încă o dată că blondele au o mică eroare în codul genetic.

A apărut imediat şi unul din organizatori care a ştiu exact care dreapta e cea bună şi au urmat apoi câteva ore de seminarii foarte interesante, despre care vă povestesc mai pe seară.Ete-mă-s înainte de începerea lor:

ralu la Parlamentul European

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 15 comments

 1. Ariciu Reply

  cel mai tare post!!!!!!!=))
  super…defapt dupa ala cu cacaciosul:))
  BLONDES RULE!!!!!!!!!!!

 2. Ariciu Reply

  oricum, daca nu vedem pe youtube faza iti dai seama ca nu are niciun farmec….

 3. CoaX Reply

  Ţâcă, tie iti trebuie ceva antrenament reflexo-sinapsoidian, ca neuroni ai destui. Iti dai seama ca daca eram acolo nu mai scapai de gura mea vreo 10 ani de acum inainte 😀

  Oricum îs tare fericit ca scumpa mea colega a reusit sa-si demonstreze lipsa totala de orientare si la Parlamentul European. What’s next ? Casa alba ? Bojdeuca lui Creanga ?

 4. raluca Reply

  @ CoaX: ajung la Londra in doua săptămâni. Sper să fie Big Ben următorul 😀

  @ Dan: Şi eu 😀

 5. raluca Reply

  @Thomas: thank you, my dear friend. I was explaining what happened at the European Parliament, when I once again proved that I’m totally blonde. I’ll tell you the whole story on skype these days.

  Huge Hugs from far, far away!

 6. Coax Reply

  @ martalogu_digital : Asta s-a vrut a fi un comment in care sa demonstrezi ce ? Chiar sunt curios ce-ai vrut tu sa ne transmiti prin fraza aia.

 7. irina Reply

  ma intreb daca “prietena” noastra citeste posturile astea. poate o ajutam sa isi dea seama ca facultatea, cu tot ce inveti sau nu inveti acolo, ar trebui ca de la un punct incolo sa intre intr-un plan secundar.

 8. raluca Reply

  @ Gelu: Can’t live with them can’t live without them

  @ Martoru_digital: Nu-mi dau seama ce răspuns ţi-ar face plăcere să-ţi dau

  @ Escu: Apreciez respectul tău pentru blonde

  @ CoaX: Thanks

  @ Irina: eu zic că ceteşte….Sper să-i îi folosească

Leave a Comment

Your email address will not be published.