În tot amaru ăsta de timp de când n-am mai scris, mi-am imaginat de nenumărate ori că mă aşez la laptop şi încep să scriu din nou. Uneori am şi visat. Nu-mi dau seama de ce n-am făcut-o. Ceva din mine a vrut o pauză. Tot acel ceva s-a trezit acum şi-mi cere aproape cu furie să scriu din nou. Şi iată-mă că scriu.

Am revenit în ţară în august. Am terminat cu examenele în Amsterdam, însă nu mi-am finalizat încă teza. Mi-am ales o temă specială (ca mine, :P) şi un profesor foarte bun care putea să înceapă coordonarea tezei mele abia din vara asta. Drept urmare am preferat în al doilea semestru să am un job şi să amân teza pentru ultima jumătate din 2010. Aşadar scriu la ea. Se va finaliza curând.

Pentru că nu pot sta deoparte de muncă voluntară, am început să conturez un proiect pentru liceul pe care l-am absolvit. Rezultatul va fi o comunitate activă de alumni ai Colegiului Naţional Mihai Eminescu Botoşani şi o comunicare mult mai buna, calitativ şi cantitativ, între alumni şi elevii actuali ai instituţiei.  Deocamdată am atras câţiva profesori, elevi actuali şi foşti elevi şi suntem în faza de organizare. Am să vă ţin la curent.

Între timp, caut şi job. Am să vă ţin la curent şi cu ce se mai întâmplă în zona asta.

Tot recent am învăţat cum se taie o găină, cum se jumuleşte  şi se tranşează, dar asta-i o cu totul altă poveste, pe care poate am s-o detaliez curând 😀

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 11 comments

 1. ntzu Reply

  ma bucur sa vad ca ai inceput sa scrii 😀

  Mult succes in tot ce faci !!!

 2. cristina Reply

  Hello!
  Ma bucur sa te “aud” si sa mai aflu vesti de la tine … nu numai prin intermediari 🙂

  Spor!

 3. raluca Reply

  @ cristina: multumesc de primire 😀 sa stii ca si tu ai contribuit la revenirea mea. am sa-ti explic intr/un mail de ce.

 4. cristina Reply

  Da ??
  Atunci ma bucur de o mie de ori mai mult… si pentru ceilalti care sunt la fel de bucurosi ca ai revenit 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.