M-am regasit ieri, la ceas de seară, în Museumplein, un locșor din Amsterdam unde s-o proiectat pe un ecran gigantic marele meci. Și-am stat cumincioară într-o mulțime portocalie, fumătoare de fericire și iubitoare de bere.

Și-am învățat că suporterii se bucură nu numa la gol, dar și la reluare. La fel de pasional. Și că olandeza nu sună bine nici măcar cântată. Și că în tramvai nu mai contează dacă ai bilet sau imediat după ce o bătut Olanda 😀

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 8 comments

 1. Monica Reply

  Buna, Raluca!

  Am citit cateva posturi despre Amsterdam, imi place cum si ce scrii 🙂
  Pentru niste turisti de toamna in Olanda, eventual Belgia pentru cateva zile ce recomanzi sa vizitam ?
  Vin eu cu sotul meu 2-3 zile in Amsterdam (am mai fost tot aici acum vreo 2 ani in excursie) dupa care avem program de voie, inca nu ne-am hotarat unde sa mai mergem prin imprejurimi.
  Poti sa ne recomanzi si un hotel/hostel mai ieftin dar cat de cat ok in Amsterdam? Cea mai ieftina am vazut ca e cazarea pe vapor, in jur de 50 euro/noapte, dar daca stii din intamplare vreo cazare..

  O zi frumoasa!

 2. Me Again Reply

  Mă bag şi eu neîntrebat. 😀

  Sugestia mea: Volendam/Marken (două localităţi la nord de Amsterdam). Luaţi autobuzul din spatele Centraal Station (dau bilete pentru o zi, cu care vă şi întoarceţi), mergeţi în Volendam apoi luaţi vaporaşul până în Marken de unde vă întoarceţi cu autobuzul în Amsterdam.

  Mersul autobuzelor se poate consulta pe 9292ov.nl

 3. Mona Reply

  aproape că te invidiez că stai în amsterdam. olanda este singura ţară din europa pentru care aş părăsi românia. 🙂
  am vizitat olanda anul trecut şi m-am îndrăgostit de ea.
  te mai citesc…

 4. Elena Reply

  Recunosc, n-am mai intrat de ceva vreme pe aici, dar observ ca n-ai scris prea mult, deci imi e usor sa recuperez. Cum iti e? Vacanta n-ai? Ramai acolo?

Leave a Comment

Your email address will not be published.