Îmi amintesc cu multe detalii primul interviu din viaţa mea. Era în clasa a XI-a, pentru Monitorul de Botoşani. Care, pentru necunoscători, era cel mai cel ziar din Botoşani (Nu ştiu care-i tirajul acum, dar sper că încă mai e fruntaş). Vorbeam atunci în calitatea de voluntar al Fundaţiei Tineri pentru Tineri (intraţi pe site să vedeţi cum puteţi să deveniţi şi voi voluntari) şi povesteam din experienţa mea de până atunci, despre echipa din Botoşani din care făceam parte şi despre impactul pe care îl aveau activităţile noastre.  Şi mi-amintesc că era urât afară, că m-am panicat când reporterul mi-o spus că trebe şi poză şi mai ales când am aflat că interviul urma să fie publicat pe prima pagină. Am câteva ziare de-atunci pe-acasă şi dacă sunteţi cuminciori am să scanez cândva interviul şi-am să vă arăt.

Timpul o trecut repejor. Azi s-o publicat un alt interviu cu mine, pe blogul Fundaţiei Dinu Patriciu. De data asta am răspuns în calitate de bursier al fundaţiei şi masterand al Universiteit van Amsterdam. Lectură plăcută!

PS: Dacă tot sunteţi pe-acolo, vă invit să cetiţi şi interviul acordat de Cosmin Neamţu, prieten bun, fost coleg de clasă, bursier şi el. 😀

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 16 comments

 1. Cristian Reply

  Pentru ca uneori nu e bine sa o lungesc cu vorba , pentru ca uneori simti sau recunosti valoarea si vrei sa afirmi acest lucru fara a “peria ” pe cineva , am sa spuns ( dupa ce am citit interviul de pe blogul Fundatiei Dinu Patriciu) : FELICITARI !!!

 2. cami Reply

  foarte tare, leprix! congrats! desi doar o salata SAU un sandwich..? vezi, la ase aveai sfantul borcan cu zacusca :p

 3. Ariciu Reply

  …”reporterul”…;(
  Ideea e ca este foarte misto interviul. Felicitari. Misto in ideea ca l-ai acordat, dar tu nu esti atat de liniara si formala…cred. Deci cam sec:( Probabil facut prin email. In alta ordine de idei, conform BRAT tirajul lunar este de 8.000 de bucati, iar conform SNA Monitorul are aproximativ 100.000 de cititori in tot judetul. Cam 1 din 4 oamini o citit minunatiile pe care le-o spus o roscovana (blonda) acum 1000 de ani.

 4. raluca Reply

  @ Ariciu: o fost prin mail (bine punctat, inca ti-i ascutit instinctul). O fost formal, pentru ca subiectul o cere.

  ma bucur sa stiu ca inca sunteti fruncea 😀 n-o fost chiar 1000, da o trecut – ce-i drept- ceva ani. erai si tu tanar pe vremea ceea 😀 si un pic intimidant. Noroc ca mi-s dezghetata. 😀

 5. ntzu Reply

  Nice….Congrats….Mi-a placut faza cu eficienta la munca…. Si ma intrebam de ce si la mine colegii papa numai cate un sandwich :)))))

  Danke pentru “publicity” ……. zic asa pentru ca nu am dat bani pentru asta :))))))))

 6. Me Again Reply

  Referitor la sandwitch: ai învăţat şi să-l mănânci cu furculiţa şi cuţitul, sau n-ai ajuns încă la nivelul ăla? 😀

 7. cami Reply

  zacusca de la moxa se mananca DECAT fara paine, DECAT cu mana si DECAT de pe jos 😀

 8. Raluca Reply

  @ntzu: stai cil, sunt sigura ca gasesti tu o recompensa pootrivita 😀

  @Me Again: ha, ha, ai dreptate: icisa oamenii papa sendvis cu furculita. eu is usor grobiana in ochii lor. pap cu mana 😛

  @cami: de pe jos n-am papat. nu recunosc nimic :d

  @sorin: thx

Leave a Comment

Your email address will not be published.