Mergeam agale pe holurile facultăţii zilele trecute, singurică-singurică şi m-am simţit privită. Ştiţi sentimentul. Mergeţi cu capul înainte, cufundat în propria lume, nu vă uitaţi sub nici o formă în jur şi totuşi simţiţi o pereche de ochi odihnindu-se pe domnia voastră.

Ete cam aşa şi eu. Şi m-am oprit. Că eram singură, deci de unde ochii…? Şi m-am uitat stânga dreapta şi apoi am râs. Ete cine se holba:

Nu ştiu cât de vizibil e în poză, da flăcăul are ochii din material din ăla din care se făceau şi rigle cân eram eu mică (sunt nişte striaţii oblice de plastic, iar imaginea se modifică în funcţie de unghiul din care o priveşti.) Aşadar, atunci când eu am trecut agale pe lângă, am suprins mişcare în câmpul meu vizual, pentru că ochii ăia s-au rotit după mine 😀

O reclamă eficientă, deşi nu ştiu cât de sensibili sunt bărbaţii la aşa ceva, că ei ar cam trebui să-şi cumpere Axe 😛

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 6 comments

  1. Ariciu Reply

    of ce…roscata esti…pai nu VOI trebuie sa ne luati cadou dezonorantul asta?? si mai spui ca iti place marketingul…pff…dar nu ai priceput. hihihi

  2. raluca Reply

    @ krossfire: nu f multe, dar îndeajuns. O să mai pozez câteva interesante

    @ Ariciu: nuş cum o fi în Olanda, da în România dacă te apuci să cumperi, deodorant, săpun, pastă de dinţi cadou, mesajul e un fel de : spală-te! eu nu cumpăr deodorante sau parfumuri cadou… şi nici nu-mi place să primesc aşa ceva. (decât dacă mi le dă sor´mea, care ştie că e sora mea preferată. Şi unica, de altfel :D)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *