Am cam lipsit în ultima vreme. N-am un motiv foarte clar.

Nu mi-o mers prea bine. Nici psihic, nici financiar. Îs multe lucruri pe care n-am avut puterea să le schimb. Mi-o fost mintea invadată de pesimism şi gânduri triste, gânduri despre orice, despre şcoală, despre prieteni, despre alegeri, despre viitorul scurt şi îndepărtat. Şi mi-am dat seama că dacă aş fi scris, mi-aş fi vărsat neputinţa şi frustrările pe umerii voştri, iar colţişorul ăsta vreu să fie unul puternic, pozitiv, critic, alert, n-are de ce să se înece în lamentări. Aşa că n-am mai scris. Îmi pare rău că am dispărut brusc.

O să mai stau departe câteva zile, o să folosesc uichendul ca să sug energiile de care am nevoie din tot ce-i în juru meu şi-am să revin în forţă la începutul săptămânii viitoare.(tot atunci o să răspund şi la comentarii) Mulţumesc celor care s-au îngrijorat. Şi celor care n-au făcut-o.

Staţi cil, nu mă prăbuşesc uşor. Şi dacă se întâmplă, mă ridic devreme. La blog şi la domniile voastre nu renunţ. Mă întorc. Vă pup. Pi frunti.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 8 comments

 1. KodrutZ Reply

  Mdah, se pare ca e ceva in aer la nivel mondial. Care mai de care se imbolnaveste, pica in galeata cu melancolie, ii pica hard discul si constata ca pina si backupul era corupt (pot sa bifez 2 din cele 3 de mai sus, si nu melancolia…)… deci chill out – intotdeauna se poate si mai rau!

  P.S. Umila mea parere e ca blogul ar trebui sa nu se rezume doar la chestii pozitive.

 2. aida Reply

  Cred ca ti-am spus ca semestrul asta sunt Erasmus si mai am f putin :(.Inca nu stiu exact ce o sa fac in vacanta de Craciun, dar e posibil sa vin in Amsterdam … vroiam sa te rog daca ai niste sfaturi pt moi … un hostel decent sau ce sa nu ratez.

  Pup

  PS: Sper sa te simti mai bine. Sunt sigura ca ai multe motive pentru a zambi :).

 3. Geanina Reply

  Perioade din astea se mai intampla….am citit undeva ca momente de genul asta fac trecerea catre un alt drum, catre un alt tu…depinde doar de tine cum va fi acel nou drum, acel nou tu. Vorba aia…dupa furtuna iese MEREU soarele!
  Capul sus si te astept cu nerabdare cu noi articole si impresii care de fiecare data imi aduc un zambet pe buze ori ma motiveaza sa doresc sa actionez. Iti multumesc pentru asta! Salutari de pe meleaguri bucurestene…de pe meleaguri “ase-iste”! :P:)

 4. raluca Reply

  @ KodrutZ: ti-o trecut boala? ca hardu e o chestie minora pe langa sanatate…

  @ aida: am sa scriu curand un post despre ce e de stiut inainte sa vii la amsterdam. ca nu esti singura care intreaba

  @ Sagy: atata se poate. ci sa facem?

  @ krossfire: eu am reusit. tu?

  @ Geanina: mulţam de gânduri. Ete-mă-s. Am revenit 😀 Salutări

 5. KodrutZ Reply

  Eh, boala a trecut ea, dar datele de pe hard erau o chestie cam majora, si ramine de vazut cind reusesc sa ii dau de cap, ca pina una-alta is in foc continuu inca vreo 35 de zile. Nu tu craciun, nu tu revelion… da’ ce west & welaxation dupa aia, mama-mama! 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *