Cred că se face deja o săptămână de când un blogger dintre ăia vechi și buni m-a ademenit cu Webstock. Mult spus ademenit, totuși. Mi-a spus doar că vine, iar pe mine m-a cuprins o nostalgie. Mă gîndeam la 2007, anul în care am scris primul post, și la anii de studenție, când nu duceam lipsă nici de timp, nici de idei. Acum ideile îmi dau târcoale în continuare, timpul însă nu mă lasă să-i pun căpăstru.

Și m-am mai gândit la ce sunt azi. Un om curios, interesat încă de mediul online, un om implicat într-un ONG care își propune să dialogheze cu tinerii (care deja nu mai separă cu ușurință offline de online) și un om cu dor să scrie, să se afle din nou pe lângă alții care fac cu religiozitate asta. Așa că am nevoie să merg la Webstock, care se întâmplă să fie cea mai importantă conferință de social media din România, ajunsă anul acesta la ediția a noua.

Mă duc să astâmpăr un dor și să înțeleg mai bine un mediu în care voi comunica și mai mult de-acum încolo.

Mi-am ales deja conferințele:

  • HOW TO GROW YOUR BLOG
  • HOW TO VLOG

Partea buna e că evenimentul se tansmite live pe site, deci e o cale să vă bucurați de informații și dacă n-ajungeți fizic acolo. Lista completă de speakeri și subiecte e aici

Abia aștept 🙂

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG , Staropramen si Siviero Maria.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 1 comments

  1. Pingback: Neşlefuite (3). Sinucideri amânate. Vloggeri. Ca toate celelalte | Mai departe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *