Am primit acum vreo săptămână un link care m-o bucurat mult. E către un interviu de pe www.smark.ro cu Ştefan Ilin, brand manager la Alexandrion. Şi mi-o râs inima, pentru că pe Ştefan îl ştiu din prima zi de facultate, am fost colegi de grupă, de proiecte, de cămin, de petreceri timp de trei ani. Şi ştiu ce o însemnat ultimul an pentru el, cum se împărţea fantastic între şcoală şi muncă, ştiu că oricâte nopţi a trebuit să sacrifice, nu a renunţat nici o clipă la a face lucrurile foarte bine, fie că era vorba de proiecte la facultate sau la job.

Şi pentru că dintre cei care mă citiţi sunteţi destui care îl cunosc, vă recomand să citiţi articolul: link

S-ar putea să fie nevoie să vă faceţi cont ca să-l puteţi vizualiza.

Uite un fragment:

Alina Galeriu: Cum se impaca entuziasmul unui tanar cu maturitatea unei piete cum este cea pe care activeaza Alexandrion?

Stefan Ilin: Ca tanar, trebuie sa stii sa le alternezi: sa stii cand trebuie sa fii entuziast si cand trebuie sa fii matur. Nu poti fi amandoua deodata, dar nici nu o poti exclude total pe una din ele, deoarece nu ai mai fi omul potrivit la locul potrivit. Pana acum, de multe ori cand am fost entuziast am fost dezamagit imediat dupa. Poate si pentru ca entuziasmul provine din idei “revolutionare” pe care le ai si care crezi iti vor aduce succesul, iar dezamagirea provine din treziri la realitate (facute de altii sau chiar de tine in unele cazuri).

Iar celor care nu îl cunoaşteţi vă recomand să citiţi pentru că e frumos să auzi de un tânăr de 22 de ani care a luat viaţa în serios. Ne dă speranţă că tineretu mai poate salva ceva.

Felicitări, Ştefan! Mulţumesc pentru link, Irina!

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

Leave a Comment

Your email address will not be published.