Tocmai am cetit că mesele rotunde nu au fost alese întâmplător pentru cafenelele Starbucks. În urma unui studiu, s-a descoperit că oamenii care vin singuri într-un local se simt mai bine dacă iau loc la o masă rotundă, în timp ce colţurile unei mese pătrate sau dreptunghiulare îi fac să se simtă inconfortabil şi stânjeniţi de solitudine.

Aşadar, cel puţin teoretic,  singurătatea e mai uşor de stăpânit în preajma rotunjimilor. Vouă vi s epare un detaliu important?

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 5 comments

 1. krossfire Reply

  O sublima descoperire, recunosc. Faptul ca in general colturile jeneaza e o chestie la care nu m-as fi gandit 🙂

  Teorema functiona inca de-acum cateva secole in zonele rurale. Meslee patrate sunt mai ieftine la productie, iar slefuitorul este unul standard.

 2. cristina Reply

  Poate au in vedere si un principiu feng shui care : foloseste in general obiecte, colturi, mese netede si rotunjite in locul celor ascutite. Elementele rotunjite imbunatatesc fluxul de energie

 3. raluca Reply

  @ krossfire: băi, tu eşti economist sau jurnalist?

  @ cristina: uite, ăsta e un subiect despre care nu ştiu prea multe, dar promit să mă interesez curând. Mulţam de contribuţie şi Bun Venit pe blog! (Pâine şi sare virtuale)

 4. KodrutZ Reply

  Daca ar pune si niste pernite rotunde usor bombate cu sfircuri pe mese, cred ca ar avea un succes nebun printre cei singuri! 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *