În tăt Botoşaniu’, se opreşte azi apa pe la 3…până duminică dimineaţă. Bonus, văd că s-a oprit şi curentul de juma de oră în zona mea.

Am pus câteva găleţi şi bidoane cu apă, da curent nu mi-o zis niminea să pun deoparte… Trist

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 14 comments

 1. CoaX Reply

  Foarte trist dat fiind faptul ca se repeta destul de des. Cel mai enervant lucru pentru mine s-a petrecut acum vreo luna, cand m-am dus si eu ca tăt omul acasa, sa mai socializez cu fostii colegi (printre care si tu draga 🙂 ) si, singur fiind in casa, fara calculator, laptop etc., a picat curentul pe la 23:30. Am zis ca v-a fi ok, chiar daca TURBAM de plictiseala. In fine, dupa ce sun la E-On si ma asigura ca in 15 min se va rezolva (desi s-a facut 12:30 si era totul… la fel), problema s-a “rezolvat” undeva prin jurul orei 1, cand eu deja eram turbat de-a binelea (aa.. apropo eu sufar des de insomniei in caz ca va intrebati) revine curentul si dupa 5 (CINCI !!!) minute pica UPC-ul. Pentru 20 minute.

  Asta e Botosani-ul, dar macar arata frumos, se vede ca avem si noi in sfarsit un primar mai bun.

 2. Ariciu Reply

  iubire. apa va fi redata botosanenilor care nu stiu cum dar DEODATA sunt cei mai curati de pe pamant si nu pot trai o secunda fara apa, sambata la amiaza

 3. raluca Reply

  @CoaX: Secretu e să devii imun la întâmplări de genu ăsta, sau să te descarci scriind pe blog

  @Eretele: cu plăcere 😛

  @Ariciu: iubi, am zis eu vreodată că suntem cei mai curaţi? De ce înţelegi NUMAI ce vrei tu? Apropo…po să fac ce vreau pe blogul meu…Important e să ştiu ce fac 😀

 4. radugo Reply

  de fapt nu s-a oprit la 3 ci la 1 jumate… că tot ai vorbit de bonusuri. Şi pe logica lui DEODATÄ‚ (ca să-l citez pe Ariciu), evident că de săptămâna viitoare sau, ştiu eu, de la Paştele cailor sau când se vor termina lucrările încolo, DEODATÄ‚, o să curgă din robinete izvorul minunilor.

 5. Dan Reply

  las’ papusa ca au trait oamenii si fara electricitate si fara apa curente … cateva mii de ani chiar 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.