Am zis că încerc să scriu zilnic pe blog. N-o mers. Am ajuns în unele zile târziu şi aş fi făcut orice numai să stau departe de deviceuri şi cât mai aproape de oameni.

Nu renunţ. Scriu amu şi încerc metoda cu posturi în avans pe care nu le public deocamdată, cât să am o rezervă pentru zilele negre.

În rest, am tot ascultat oameni dându-şi cu părerea despre  blog. Am primit următoarele păreri:

 • Nu mai scrii la fel ca înainte. E super fad…
 • Te citesc dimineaţa când beau cafeaua. Îmi place mult
 • Am citit primul post de când ai revenit şi m-am oprit
 • Mă bucur că ai reînceput să scrii. Abia aştept să mai apară câte un post

Ce simt eu:

 • E firesc să nu mai fie exact ca înainte. Varii motive: a trecut vremea peste mine, gândesc altfel, mă apasă mai multe griji. Nu mai am atâta timp ca înainte să ies, să călătoresc, să mă inspir. Dar fac ce pot 🙂
 • Mă relaxează mult să scriu şi îmi umple sufletul fiecare comentariu. It’s good to be back
 • Aştept critici constructive şi îs gata să implementez ideile ce îmi surâd

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 2 comments

 1. krossfire Reply

  E semi imposibil sa scrii zilnic, daca ai si alta preocupare in afara de “blogging” 🙂

  Si da, scriitura spontana moare sub o realitate destul de nesimtita. Eu imi analizam scriitura din ultimii cinci ani si ceva (cea de pe blog). Idei mult mai bune in anii precedenti, dar un “craft” mai slab.

 2. Fabricantii de cuvinte Reply

  Daca scrii zilnic dai impresia ca navighezi pe Twitter. Unde se gaseste atata inspiratie, cum putem noi dilata timpul ca sa putem scrie zilnic pe blog?
  Eu, pentru ca alt exemplu nu am, imi acord de la 3 zile pana la o saptamana pentru a scrie un articol. Problema mea este ca nu scriu nimic din ce fac in viata de zi cu zi si totusi, scriu totul despre mine. Despre parerile celorlalti avem o nevoie nebuna, asta este conditia noastra insa, la sfarsitul zilei, tot noi tragem concluziile, stii? Ceea ce scrii arata ceea ce esti la momentul actual, persoana ta a suferit anumite transformari in perioada absentei tale virtuale. Este normal, este bine sa te schimbi. Nu inteleg de ce unii dintre cititorii tai nu sunt de acord cu aceasta schimbare.
  Parerea mea este ca ar trebui sa iti acorzi ceva timp in care sa citesti primele tale articole daca pana acum ai avut o parere destul de subiectiva despre transformarea ta in ceea ce iti priveste blogul. Nimic nu ajuta mai mult decat cativa pasi in spate, decat privirea cu ochii inchisi a unui peisaj deja cunoscut care poate prezenta, insa, anumite surprize.

Leave a Comment

Your email address will not be published.