Lucrez la un proiect de echipă. Cel în care ne certăm juma de oră să stabilim la ce oră ne vedem data viitoare. Am făcut un chestionar. Un om insista să fie făcut într-un anume fel. Eu îl contraziceam, pentru că ce propunea el era greşit. Cu argumente. El a insistat să rămână aşa. Eu am făcut o facultate de marketing. El are o facultate de economie generală în spate. Lui i se pare marketingul bullshit şi pierdere de vreme.

A rămas cum a vrut el. Alternativa era să plâng sau să încep să-l înjur.Un profesorul a văzut chestionarul şi s-a crucit (vorba vine, că aici majoritatea îs atei. ) Era bine cum am sugerat eu.

S-a pierdut o săptămână. Poate pentru că sunt româncă,  poate pentru că nu ridic tonul când negociez, poate pentru că nu sunt nesimţită,  poate pentru că sunt femeie. Pe principiul: vine o româncă să ne arate nouă cum se face? s-au mai dus pe apa sâmbetei câteva zile.

În cele din urmă a modificat, aşa cum era corect. A menţionat însă că nu e convins şi că o face doar pentru că aparent, pentru unii dintre noi nu e clar. Adică noi proşti, el deştept.

Şi întrebarea mea e: ai ţinut vreodată în mod absurd cu dinţii de ideea ta, deşi toţi îţi dovedeau că e greşită? Ai adus la exasperare măcar câţiva oameni doar pentru că orgoliul tău nu-şi permite să accepţi că nu ai dreptate?  Dacă da, dă-ţi o palmă. Stropeşte-te cu apă. Redimensionează-ţi egoul. Există un ax în jurul căruia planeta se învârte şi ăla nu eşti tu.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 4 comments

 1. krossfire Reply

  Normal ca nu esti tu, el are si un nume, Krossfire 😛

  Dar serios acum, eu nu ma cert foarte mult cand majoritatea echipei decide. Cand cineva tine cu dintii de o idee tampa (din fericire am depasit nivelul datorita unor oameni care mi-au dat palmite metaforice cand a fost cazul) exista o solutie. Ea se rezuma la a demonstra cu argumente tot pentru a concluziona cu ”That, and because you are a fucktard, makes your project invalid”.

 2. raluca Reply

  ei bine, dragul meu krossfire, maine am din nou confruntare cu stimabilul. Si pe langa toate celelalte sfaturi pe care le-am primit de cand am scris postul, incheierea ta e de departe cel mai tare. 😀 Sper sa ma tina s-o si folosesc 😀

 3. KodrutZ Reply

  Cel mai frumos e sa tii cu dintii de o idee si sa ii convingi pe toti ca ai dreptate si asa e corect, dupa care sa ai cretina revelatie ca de fapt te-ai inselat. Am patit de vreo citeva ori treaba asta…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *