Cred, ca toată lumea, că e bine ca în viaţă să ai noroc. Cred, ca aproape toată lumea, că norocul ţi-l faci cu mâna ta. Şi îmi manifest crezul muncind cu spor la norocul meu.

Aş putea spune c-am avut noroc în ziua aceea din liceu când profesorul meu de biologie fusese rugat de cineva de la Tineri pentru Tineri să recomande un elev care să fie voluntarul lor. Dar n-a fost noroc pur – profesorul mă ştia de la ore, citise testele mele în care veneam mereu cu informaţii în plus şi ştia că mereu caut şi cer mai mult de la mine. Aşa că mi-a propus şi restul e o poveste frumoasă din liceu, de pe urma căreia trag foloase şi acum.


 

Am avut noroc şi în facultate, când eram plecată cu o bursă Erasmus in Amsterdam, unde m-am revăzut cu o colegă din liceu care vizita oraşul. Eu făceam parte atunci din BOS, iar ea mi-a povestit de JADE – reţeaua internaţională de organizaţii studenţeşti din care am simţit că şi BOS trebuie să facă parte. Aşa că în lunile acelea şi în vara care a urmat, a ars în mine dorinţa să fac lucrurile să se întâmple (metafora cu flacăra nu e exagerată, chiar au fost multe nopţi albe şi bariere pe care nu le-am anticipat şi numai forţa unui foc interior putea să ne ţină atât de motivaţi). Mi-am mai făcut aşadar nişte noroc.

Iar de curând am aflat de la unul din managerii cu care am lucrat şi eu că şi-ar dori un tânăr doritor să înveţe pentru un rol de internship. Şi m-am gândit instant la noroc. Pentru că cine va primi acel internship trebuie să fie norocos – va avea şansa să lucreze cu un om care are capacitatea şi mai ales plăcerea să înveţe pe alţii (iar în cazul lui nu mi se pare exagerat să spun că e un munte de cunoştinţe). Dar norocul ăsta trebuie să fi fost muncit până acum: dacă ai devenit un tânăr inteligent, ambiţios şi interesat de inovaţie şi antreprenoriat social, te invit să aplici.

Mai jos e o variantă scurtă a anunţului, vă pot da eu pe mail mai multe detalii sau puteţi să scrieţi direct la adresa de mai jos.

Dacă ştiţi vreun tânăr pasionat şi potrivit, vă rog să daţi mai departe mesajul.

Iti cauti un internship toamna aceasta? The Social Incubator vine cu o propunere. 

 1) de a lucra in cadrul unui proiect cu adevarat inovativ in Romania – cu o componenta pronuntata de business ;

 2) de a lucra alaturi de manageri de top (cu expertiza mare in general management in Romania si la nivel international)

 3) de a-ti imbunatati semnificativ intelegerea conceptelor de business si antreprenoriat (in context social).

Pentru orice alta informatie asociatiasocialincubator@gmail.com (sau puteţi cere în comentarii şi vă răspund eu pe mail)

 Deadline: cât mai curând posibil.

Succes!

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

Leave a Comment

Your email address will not be published.