Sunt o femeie puternică. Mă uit din când în când în oglindă şi-mi zic asta. E o oglindă mică, de birou, da tot mă văd mare, imbatabilă şi stăpână pe mine. Ştiu că dacă vreau, pot. Ştiu că dacă e greu, îmi va aduce o satisfacţie mai mare. Accept cu plăcere provocările pertinente. Îmi place să fac lucruri pe care alţii nu se încumetă să le încerce. Ador să deţin controlul. Sunt stăpână pe mine şi descurcăreaţă. Din două sau mai multe căi, mai tot timpul o aleg pe cea mai neumblată, pentru că îmi place să depăşesc încă un obstacol. Preferabil mai înalt şi mai greu accesibil mai decât precedentul.

Şi TOTUŞI:

 • am plâns ieri cu lacrimi de crocodil deprimat pentru că joi va trebui să-mi fac analizele. Adică să mi se ia sânge din venă. Am mai făcut asta acu mulţi ani, o singură dată în viaţă şi am plâns şi atunci înainte, în timp ce şi după recoltarea sângelui. Între timp m-am făcut măricică, dar cei 19 ani nu mă ajută să-mi stăpânesc frica de medici, ace şi sânge. Sunt rezistentă la orice fel de durere, atâta timp cât mă ia prin surprindere. N-am scos nici un sunet la multe răni urâte pentru că n-am avut timp să mă gândesc la durere, dar până joi voi vedea continuu vene perforate în faţa ochilor. Şi voi mai plânge.
 • nu am curajul să conduc şi inventez tot felul de motive să mă eschivez când vrea tata să mă lase la volan. Mi-e o teamă teribilă să nu accidentez pe cineva sau să nu distrug maşina.
 • mi-e teamă să arunc la coş. Ori de câte ori jucam baschet cu colegii, în liceu, momentul în care printr-o minune mingea ajungea la mine era unul de amuzament maxim pentru toţi. Era clar că o să ratez. Îmi tremură încă mâna când ţintesc spre coş.
 • mi-e teamă de munte. Nu am reuşit să ating nici un vârf important al României.
 • sunt de-a dreptul terifiată de câini. Încep să tremur involuntar când îi am prin preajmă. Îmi plac câinii, îi respect, dar nu am curajul să-i ating. M-a muşcat unul acum câţiva ani, fără măcar să mă latre îninte.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 12 comments

 1. notalent369 Reply

  daca vrei, vin cu tine la analize.
  nu omori ma pe nimeni…termina..condu si tu noaptea, pe drumuri parasite..ca sa nu te mai panichezi.sper sa nu te sperie intunericul..cu alte cuvinte sper sa pornesti farurile!
  da-l naibii…anu asta jucam volei.
  lasa ca nu trebuie neaparat sa ajungi in varfu muntelui…te poti distra si pe la mijloc…nu?!??!?!?
  ia-ti chestie dinaia cu ultrasunete…sa vezi ce fug!

 2. raluca Reply

  Mucumesc pentru încurajări 😀
  Apreciez propunerea ta de a mă însoţi, dar va trebui să fiu acolo la 7 jumate dimineaţa şi deja l-am convins pe Bogdan să treacă prin chinul ăsta. Dacă insişti totuşi, ar fi binevenită prezenţa ta 😀

 3. irina Reply

  eu zic sa mergem toti :D.. cat despre condus, inteleg perfect, apreciez totusi sfatul dianei, care nu are carnet

 4. blueshadow Reply

  si culmea, in seara asta, cand raluca nu doarme acasa, a disparut, odata cu ea, si oglinjoara de pe birou (care by the way, numai mica nu e… ) ma gandesc ca va fi buna maine, poate din alte unghiuri acul pare mai mic… >:) jokin’ now… o sa vezi tu ce sanatoasa si voinica esti :p

 5. nikosita Reply

  se stie ca frica este de 7 ori mai puternica decat placerea. si mie imi e frica. si asta se simte. si asta ma face vulnerabila uneori..dar imi revin 😀
  imi place f mult blogul tau. avea dreptate sebi cand zicea ca e f misto 🙂 congrats 😛 imi place cum te-ai descris. intamplator si eu azi ma gandeam la mine ca fiind puternica 😀

 6. raluca Reply

  mucumesc pentru aprecieri, încurajări etc.
  momentan respir adânc şi aştept ză big moment to come.
  cami, oglinda e pe biroul alexandrei. nu sun narcisistă :d
  nikosita, sper sa ne cunoaştem curând. îl luăm şi pe sebi la o ciucalată caldă
  revin mâine, cu ceva mai puţin sânge .

 7. J-J-MM Reply

  foarte tare cu cainele :)) trea’ sa il dai in judecata k nu a latrat :)). cat despre ace si sange nu mai fi atat d speriata…e cum te-ar pisca un tzantzar….

 8. raluca Reply

  Mulţumesc încă o dată pentru încurajări şi gânduri vesele
  Sunt bine, sănătoasă, voinică şi întreagă 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *