Într-una din nopţile petrecute în Bruxelles, am adormit singurică în patul de jos al unei structuri cu paturi suprapuse. Dimineaţa m-am trezit faţă în faţă cu un francez care la fiecare ţipăt de mirare din partea mea, se tot mira:

Il y a un probleme ?

Mi-a explicat apoi calm că a venit la miezul nopţii, că nu mai găsise loc liber prin casă (eram vreo 35 de tineri) şi că şi-a umflat salteaua şi a aşezat-o lipită de patul meu. Am înţeles situaţia, am mai conversat apoi cu el apoi am trecut pe limba română şi i-am mărturisit lui Mihai, celălalt tânăr care reprezenta România că mă voi duce să fac duş. Înşiruire de sunete din care francezul nostru a priceput FAC DUŞ, în mintea lui FUCK DOUCHE. Şi mi-a rămas apelativul FUCK DOUCHE. Şi s-a ţinut continuu de mine să-i explic minunea asta de duş pe care o experimentăm noi, românii.

Eu m-am gândit să facem brand de ţară din asta. Au francezii FRENCH KISS şi FRENCH FRIES? Apăi al nostru să fie FUCK DOUCHE. ROMANIAN FUCK DOUCHE.

Written by raluca

Zambesc si rad mult. Uneori sarcastic

This article has 3 comments

 1. krossfire Reply

  Adevarul e ca la nivel de ”fucking douches” ne pricepem (a se vedea tepele online), daca nu cumva intepretam ”douche” in sensul propriu.

 2. cami Reply

  :)) stiam povestea.. doar simteam nevoia sa ma intervin cu un COSTEL subit si aici.. pe blogul ralucai.. >:)

 3. Raluca Reply

  @ Krossfire: Nu ştiam de sensul ăsta al expresiei. Mă îmbogăţeşti spiritual pe zi ce trece. Mulţam fain!

  @Cami: Costel ăsta cine e?

Leave a Comment

Your email address will not be published.